вівторок, 23 березня 2021 р.

Засідання РМЦ учителів інформатики Комунарського району

       23.03.2021 відбулося засідання РМЦ учителів інформатики Комунарського району. На засіданні було підведено  підсумки роботи РМЦ вчителів інформатики у 2020-21 н.р., проведено аналіз досягнень та недоліків у діяльності РМЦ,  визначені  шляхи удосконалення роботи РМЦ вчителів інформатики на наступний навчальний рік. Вчителі інформатики району обмінялися  досвідом роботи на тему «Викладання інформатики в умовах дистанційного навчання».

Також ознайомились з роботою творчої групи, яка була залучена до створення електронного освітнього контенту для учасників освітнього процесу паралелі  5-х класів в рамках міського проєкту щодо організації освітнього процесу з використанням технологій змішаного та дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти м.Запоріжжя. по наповненню навчальними матеріалами, переглянули викладені матеріали з інформатики для 5-го класу на платформі School Z.



Ознайомились з профілем на Facebook «Цпрпп Комунарського району», рекомендували підключитися до нього, вносити пропозиції до його розвитку.

Засідання було конструктивним.

Немає коментарів:

Дописати коментар